×

Avdelinger

Nøtteliten er småbarnsavdelingen i Nordli barnehagen Den består i år av 12 ett -og toåringer. Vår kjerneoppgave den første tiden er å skape en trygg og god hverdag for alle barna - og bygge relasjoner. De nye barna skal få bruke den tiden de trenger til å bli kjent og etterhvert erfare at "det er noen som passer på meg selv om mamma og pappa ikke er her".Trygg tilknytning er viktig - og trygghetssirkelen er en viktig ledetråd for oss. Vi voksne skal være en trygg havn og en trygg base. For det er først når tryggheten er på plass at det blir skikkelig gøy å være i barnehagen. 

Telefonnummer Nøtteliten: 91881204

 

Hompetitten er avdelingen for Lykketroll - som består av 18 barn i alderen 3-4 år. Avdelingen  består av mange små rom – og barna har mange ulike aktiviteter å velge mellom. Puterom,lego,duplo,perling,tegning og mye mer. Vi legger opp til en forutsigbar hverdag med tydelige og omsorgsfulle voksne. 

Telefonnummer Hompetitten: 91882469

Bolla Pinnsvin: Den siste avdelingen vår har sitt oppholdssted på grendehuset - som ligger rett ved siden av barnehagen. Her er det Rocketrolla som regjerer - og gruppa i år består av 11  femåringer. Her har vi et stort lekerom som vi innreder på ulike måter - alt ettersom hva barna er opptatt av. Vi har god plass til dans og regelleker som krever litt plass. Hyttebygging legobygging, spill av ulike slag er bare noe av det barna er opptatt av. 

Denne avdelingen het tidligere Bolla Pinnsvin og hadde sin base i ei grillhytte i Annexstadskogen. Denne er nå nedlagt men vi besøker stedet så ofte vi kan.

Telefonnummer grendehuset: 46878659

Vi tilbringer så mye som mulig av dagen ute - enten på lekeområdet vårt eller vi går på tur i skogen. Naturen er den aller beste lekeplassen. I skogen har vi masse plass, trær, kongler, pinner og steiner.  Barna balanserer på steiner og stubber, hopper over røtter, klatrer i trær og går på oppdagelsesferd i skogen.Barn som har gode fysiske ferdigheter har det bedre sosialt – god kontroll på kroppen er grunnleggende for å få en gode lese- og skriveopplæring.I skogen ønsker vi å bruke mye tid til undring og utforsking av naturen rundt oss og gi barna gode naturopplevelser gjennom lek.